Professionele dakinspectie groendak
geld besparen

De €1000-terugverdien-strategie!

Jij hebt interesse in jouw eigen groendak. En natuurlijk wil je dat je maximaal profijt haalt uit jouw groendak. Dus: Hoe zou je het vinden als je onze meest effectieve inzichten voor het aanleggen van een optimaal winstgevend groendak, nu direct zou kunnen ontvangen? Omdat wij vinden dat ook jij de kans moet hebben om een kwalitatief groendak aan te leggen, geven wij je bij deze een uniek buitenkansje om gericht advies, exacte meting en duidelijk onderzoeksresultaat voor een fractie van de originele prijs te ontvangen. Lees hieronder meer:-)


Stormschade voorkomen

Storm

Ontdek hoe je stormschade kan voorkomen.

3 x

3 keer hogere levensduur van je dakbedekking.

Energie

Haal hogere energiewinst uit je dak.

Laat je ook zoveel winst liggen?

Onderzoek wijst uit dat een gemiddelde dakbedekking na 30 jaar aan vervanging toe is. Je dak van een nieuwe laag voorzien is een belangrijke aankoop die je een aantal keer in je leven moet doen. Dit komt omdat onbeschermde roofing en EPDM langzaam afgebroken worden door zonlicht, temperatuurschommelingen en UV-straling (fotodegradatie).

Dat betekent dat je algauw enkele duizenden euro's kwijt speelt telkens wanneer jouw dakbekleding aan vernieuwing toe is.

30 jaar is toch nog lang? Dan hoef ik mij nu toch nog geen zorgen te maken?

Klopt, maar 30 jaar is een gemiddelde. Het kan ook 20 jaar zijn en je weet niet precies wanneer de slijtage zo intens is dat er lekken ontstaan. Zodra er lekken zijn kan er schade binnenin de woning ontstaan en lopen de kosten nog meer op.

Wist je dat... 

Een onbedekt plat dak in de brandende zon makkelijk 70°C heet wordt en in de winter ijzige noordenwind moet trotseren. Dergelijke blootstellingen zijn echte  ‘dak-killers

EPDM of roofing gaan kapot aan het voortdurend  rekken en krimpen vanwege zeer hoge of zeer lage temperaturen.

Wij maken het verschil tussen een geldopslorpend dak en een winstgevend groendak

onbeschermd dak
Geldopslorpend dak
prachtig groendak
Winstgevend groendak
getuigenis Groenpalet Groendak

Mijn eerste besparing geclaimd vandaag! Zoals Frank voorspelde werd het +30°C en toch kon de airco gewoon uit blijven staan :-) Had nooit gedacht dat een groendak zo'n gevoelsverschil kon geven!

Guy, Antwerpen
Geld verdienen aan je dak

Je groendak als winst- en beschermlaag

Met een goede groendak-beschermlaag zal jouw dakbedekking tot 3x langer meegaan...

Reken eens uit hoeveel alleen al dit feit jou kan opbrengen...

Hoe werkt zo'n beschermlaag precies?

Wij plaatsen een lagensysteem van beschermfolie, drainage, substraat en zorgvuldig geselecteerde beplanting. Samen zorgen deze lagen er voor dat schadelijke partikels en UV-stralen het dakoppervlak niet langer kunnen bereiken en houden ze de temperatuur op het dak stabiel.

Een volle plantenlaag houdt de temperatuur 's zomers in de zon stabiel rond de 37°C en buffert tegen extreme kou in de winter. 

We specialiseren ons al jaren in het optimaliseren van de plantenlaag zodat die niet alleen mooi oogt maar ook de ideale dichtgroei heeft om optimaal te bufferen tegen warmte, kou en andere schadelijke invloeden.

En dat is nog maar het begin...

Je groendak moet geen statische afwerking zijn maar een 'winstgevende toplaag' die iedere maand (volautomatisch) besparingen oplevert.

Het grote geheim achter het succes van onze groendaken is dat we constant optimaliseren. We testen constant onze daken, begroening en effecten op de woningen en hun bewoners en brengen verbeteringen aan in, materiaal, opbouw en plantenkeuze.

Hierdoor halen wij steeds meer resultaat op vlak besparende effecten van onze groendaken op daken en zijn die staat hun levensduur te verhogen, dure koelsystemen uit te sparen, stormschade te voorkomen, energiewinst te genereren, werkconcentratie te verhogen dankzij verlaagd aantal decibels, dure wateropvangsystemen te vermijden enz... 

Wil jij onze beste inzichten hieromtrent leren kennen en weten of zo'n kostenverlagend dak ook op jouw woning kan aangelegd worden?

Kies dan voor een PRO DAKINSPECTIE

Zit je met vragen? Wil je weten of jouw dak geschikt is voor een Kostenverlagend Groendak? Welke voorbereiding is er nodig? Heb je zonnepanelen op je dak? Hoeveel gaat zo'n groendak kosten? Hoeveel kan de investering opbrengen?

hoe sterk is mijn dak

18 jaar ervaring in één onderzoek ter plaatse

Ontdek welke mogelijkheden jouw dak te bieden heeft. Wat denk je van een situatie-onderzoek om te bepalen hoe sterk jouw dak is, welke (verscholen) gebreken het eventueel heeft, waaraan het is blootgesteld en hoeveel jij in de toekomst zal kunnen besparen?

We onderwerpen jouw dak aan een grondige prospectie:

visuele controle dak

Visuele controle

Visuele en fysieke controle van de bestaande dakdichting. Welke type dakbekleding is er aanwezig? Hoe oud? Zal er een extra beschermlaag nodig zijn?

Watertoevoer

Controleren van watertoevoer en afvoer. Hoeveel afvoerputjes zijn er voorzien? Loopt het water voldoende af?  Komen er regenpijpen uit op het dak? 

Draagkracht

Bouwkundige inschatting van stabiliteit en draagkracht. Is jouw dak sterk genoeg voor een intensief of voor een extensief groendak?

Mogelijkheden

Bespreken van structurele mogelijkheden. Komt jouw dak in aanmerking voor een groendak. Zo ja, welk type? Hoe zwaar mag het zijn? Welke beplanting kan er op?

Besparen

Overlopen welk type groendak in jouw situatie optimaal kostenverlagend is. Heb je zonnepanelen, last van hitte, opgelegde bouw of renovatie voorwaarden?

Wensen

Afstemmen van jouw wensen en ideeën en in overeenstemming brengen met de vaststellingen en resultaten uit het inspectieonderzoek.

Lekken

Controle van eventuele slijtage of bestaande lekken! Vormen er zich blazen in de zomer? Blijven er plassen staan? Zijn er micro-scheurtjes aanwezig?

Lichtinval

In kaart brengen van aantal uren lichtinval en de intensiteit bepalen. Hoe sterk zullen planten uitdrogen en hitte moeten weerstaan? Is er (soms) schaduw?

Opmeting

Exacte opmeting van het dak. Naast de oppervlakte wordt de kostprijs ook bepaald door uitsparingen en uit te werken hoeken.
hoe sterk is mijn dak
€ 119,95-
€ 19,95-

Professionele Dakinspectie

  • Kan er op jouw dak een Kostenverlagend Groendak?
  • Wil je weten wat er mogelijk is op jouw dak?
  • Ben je klaar om meer profijt en comfort uit je dak te halen?


Dan is dit het meest complete onderzoek dat je tegen zult komen. Je profiteert van 18 jaar ervaring, een uitstekend team en prospectie door de ing. zaakvoerder zelf.
Danny
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nogal wat twijfels had over het aanleggen van een groendak. Ik zag er het nut wel van in maar kon ons dak dit wel aan? We hebben toen zo'n dakinspectie van Groenpalet laten doen. Nog geen moment spijt van gehad. Voor dat geld kan je echt niet twijfelen. Heel veel tips meegekregen ook van Luc.
Lore
Luc is een topper! Mijn man en ik waren onder de indruk van de nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging. Wisten wij veel hoe ons plat dak er aan toe was. Onze woning dateert al van de jaren '70. We kregen duidelijk advies en praktische richtlijnen. Laat dat groendak maar komen nu :-)
Jan
Nuttig onderzoek. Voor ons was het in ieder geval een zekerheid voordat we beslisten een groendak te laten aanleggen.

Start nu direct met een Pro Dakinspectie!

hoe sterk is mijn dak