Voorgoed afrekenen met geluidsoverlast

€1000 terugverdienen!

Lees verder hieronder en ontvang onmiddellijk

 

⬇3 extra tips⬇Je kreeg eerder ons feitenboek in je mailbox

Hopelijk heb je er al heel wat kennis uit gehaald.

⬇3 extra tips⬇

Daar bovenop wil ik je EXTRA 3 tips geven

waarmee jij meteen aan de slag kan en vermijdt dat jouw dak kostenlatend en aftakelend is.

blazen in epdm of roofing

Met deze tips ontdek jij:

Hoe je geld kan verdienen aan jouw dak door één simpele aanpassing zonder ingewikkelde of

zonder dure ingreep

vrouw kan zich niet concentreren
Heb jij ook last van oplopende energiekosten
geen oorpijn meer door harde geluiden
Maak jij je zorgen over jouw onbeschermde dakbedekking?
vermoeide vrouw door gehoorvermoeidheid
Houden hitte en lawaai jou  uit je slaap?

Frustreer je niet langer over de schade die je dak kan oplopen of de kosten die gepaard gaan met jouw dak

maak jouw dak NU winstgevend ipv geldopslorpend!

regen in beweging

"Vroeger was ik bang bij iedere stortvlaag! Nu deert de regen mij niet, ik weet dat mijn dak goed beschermd is. En het ziet er nog goed uit ook ;-)"

- Willy, klant uit Gent

Ik wil je hierbij graag helpen!

Daarom heb ik een drietal tips voor je die voor een optimaal beschermd dak zorgen.


Zo kun jij direct in actie komen en ervoor zorgen dat jouw dak voortaan geld opbrengt in plaats van geld op te slorpen.


  • Tip 1: Breng een voldoende zware ballast aan die uit grotere delen bestaat en goed hecht zodat de wind er geen vat op heeft. Geen losse kleine steentjes want die verplaatsen zich bij hevige wind. Let er wel op dat de ballast niet zwaarder is dan de dakconstructie toelaat. Kies voor een goede schutlaag die voldoende water vasthoudt. Gebruik daktuinsubstraat in combinatie met goedgekozen planten die de eigenschap hebben om water vast te houden zoals sedum, delosperma, sempervivum en andere succelenten.

  • Tip 2: Zorg eerst helemaal onderaan voor een stevige beschermfolie, die voorkomt dat wortels van jonge kiemplantjes van struiken of bomen die op het dak terecht komen de dakbedekking kunnen beschadigen.

  • Tip 3: Daken kunnen tijdens een fikse regenbui heel wat water te verwerken krijgen. Belangrijk is dat de ballast geen grote belemmering vormt voor een vlotte waterafvoer. Een degelijke waterbuffer slorpt daarvan gelukkig al 40% op. Breng een flinke drainagelaag van  minstens …cm dik tussen folie en ballast om de rest van het oppervlaktewater perfect naar de afvoer te leiden…

Saaie dakbekleding

Voor

Na

Dit zijn de drie tips waarvan ik weet dat de meeste daken ermee gebaat zijn. Na 18 jaar onderzoek. Na 200 eigenaars te hebben gesproken, na 300 groendaken te hebben aangelegd en na 100 groendaken gedurende verschillende jaren te hebben geobserveerd,

weet ik dat deze tips je eerste stap zijn naar een beter dak.!

Laat ons jou volledig ontzorgen!

Een Groenpalet Groendak bevat alle eigenschappen die ik in de tips heb verwerkt. We leggen deze ultieme beschermlaag graag snel en eenvoudig op jouw dak aan zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de uitvoer en het bij elkaar zoeken van al het materiaal!

Waarom is een Groenpalet Groendak zoveel beter dan andere systemen?

Het zit als volgt

Het is het enige groendak waarbij de plantenkeuze echt afgestemd is op de omgeving en de situatie ter plaatse.


Ik werkte jarenlang aan de perfecte oplossing en toetste dit steeds af bij eigenaars. Telkens werd het resultaat beter en verfijnde ik de plantenkeuze en het gebruikte materiaal.

Wat een Groenpalet Groendak voor je kan betekenen  

Halveer het lawaai

Elke vermindering van 3 Decibel is een halvering van de geluidsoverlast, meestal geven groendaken wel 5-13 Decibel demping!
wordt uitgerust wakker

Uitgerust wakker worden

Wordt jij 's nachts wakker van geluiden op het dak van onder andere regen, hagel en vogelpootjes? Met een groendak slaap jij rustig verder.
rustig thuis werken geconcentreerd ongestoord

Comfortabel thuiswerken

Geen last meer van lawaai op het dak waardoor jij je collega's niet meer kunt verstaan tijdens een zoommeeting of telefoongesprek.
vlot in slaap vallen groendak groenpalet

Vlot in slaap vallen

Kan jij niet goed in slaap vallen wanneer 's winters de hemel naar beneden komt boven jouw dak? Met een groendak dommel jij lekker weg!

geld besparen

Bespaar kosten

Lees de 8 geldbesparende voordelen van jouw groendak in jouw gloednieuwe Kostenbesparend-Dak-Feitenboek (zie e-mailbox)

Een oase van rust

Je gaat van een grauw herrie dak, naar een prachtig, rustig bloemenveld. Geen irritatie, enkel nog inspiratie zodat jij en je gezin kunnen genieten van de rust in huis.

Echt iets voor jou?

Profiteer dan gerust van mijn ervaring en van mijn passie die ik al voelde toen ik als jonge knaap mijn slaapkamervenster sierde met sedum en andere succulenten (de ideale klimaat-robuuste daktuinplanten)...

Ik herinner het mij nog zo goed....


...Ik ben 19, student, in tegenstelling tot de meeste jongeren van mijn leeftijd zit ik op mijn kamer (niet op café, toch niet op dat moment;-)) met hoofd (niet  tussen de boeken, of toch niet heel de tijd;-)) maar tussen mijn favoriete planten.

Het is vrijdagavond, ik stap naar de plaatselijke succulentenclub, Aylostera, en wordt er lid. Om mijn eigen cactussen en vetplantjes nog beter te kunnen verzorgen. Om met gelijkgestemden mijn passie te delen en om samen de unieke eigenschappen van deze plantensoort te ontdekken. Na de dia-voorstelling keuvelen we nog wat na, verwondert over hoe weinig zorg, water en voeding onze planten nodig hebben. Hoe makkelijk het allemaal gaat, hoe sterk ze zijn en hoe mooi ze bloeien.

De kiem is geplant! 

Mijn liefde voor deze planten groeit en groeit en mijn kennis verdiept zich jaar na jaar....


Gaandeweg leerde ik hoe klimaat-sterk mijn favoriete planten zijn en hoe hun uitzonderlijke kwaliteiten kunnen aangewend worden tegen onder meer opwarming en wateroverlast. 

Door mijn technische achtergrond (Ing. Electromechanica) en mijn liefde voor planten zijn onze groendaken een combinatie van bloemenpracht en technisch vernuft.

In mijn nieuwsgierigheid naar de technische aspecten van  goedaangelegde planten-ballast op daken heb ik mij verdiept in de geluiddempende kwaliteiten er van, de beschermende factoren en niet in het minst de winstgevendheid van onze groendaken voor jou als klant

Ik deel mijn kennis graag met jou! 

Hallo Luc
Het is prachtig geworden. Dank voor de geweldige service. Ik heb al collega’s doorgestuurd naar jullie.

Jacqueline  

Bedankt voor de offertes en de info, jullie zijn echt top qua klantenondersteuning! 

Mochten er ooit vrienden of kennissen zijn met het idee een groendak aan te leggen zal ik jullie zeker aanraden!

Maxim
Jullie hebben heel mooi werk geleverd, ik ben heel blij met het resultaat.
Hans

Ben jij toe aan de switch van een geldopslorpend naar winstgevend dak?

En ben je benieuwd welke voordelen je nog meer zal winnen?

Ik overloop ze graag mij jou...

Concentratie bij thuiswerken

"Sorry Peter, wat zei je? Ik kan je niet goed horen want mijn dak is een drumstel geworden door de hagelbui..." 

Ja zo kan je niet thuiswerken he. Maar met een groendak gaat dat wel, deze plantjes beschermen jouw dak tegen de inslag van hagel. Dat is nou nog eens flower power!

Een goede nachtrust

Ben jij er ook klaar mee dat jij niet in slaap kunt vallen of zelfs keer op keer wakker schrikt van slecht weer?  Een groendak geeft de geluidsisolatie die jij mist. Een groendak dempt het geluid van regen, hagel, vogelpootjes of andere contactgeluiden die via jouw dak je woning binnen komen.

Met een groendak slaap jij tijdens heftige storm lekker door en word jij uitgerust wakker zodat jij met een goed gevoel aan de dag kunt beginnen. Voortaan stap jij enkel nog met het goede been uit bed!

geen oorpijn meer door harde geluiden

Geen oorpijn meer

Heb jij na het horen van een regenbui op jouw dak ook het gevoel alsof je zonder oordoppen naar een Metallica concert bent geweest?

Dan ben jij dringend toe aan de gehoorbescherming die bij jou past: oordoppen voor je dak! Je raad het al.... een groendak.

En... Duizenden euro's terugverdienen!

“Ons groendak ligt op de keuken, wij merken dat wij tegenwoordig veel minder lawaai hebben bij hagel of een zware regenbui!”
groenpalet groendak voorkomt prikkelbaarheid wegens gehoorvermoeidheid
Karine

"Over jullie plaatsingsteam niets meer dan lof! De professionaliteit waarmee ze doorwerkten, voor een  goede afwerking zorgden en nadien alles heel proper achterlieten, daar kunnen vele anderen een lesje van leren!"

Delospermas

Kris

"Bedankt voor de goede uitleg, ik zal jullie zeker aanbevelen!"
blije klant
Raf

 Dat alles met 1 simpele toevoeging: een Groenpalet Groendak :-)

18 jaar
Ervaring
1000+
Tevreden klanten
50-75%
Minder geluidsoverlast
Een mooi dichtgegroeid groendak in bloei

    Beslis VANDAAG en verdien in de zomer!

    Je weet nu dat een Groenpalet Groendak jou heel wat geld kan besparen en verschillende problemen aanzienlijk kan verminderen (het kan het geluidsniveau van de overlast zeker halveren met die 5 dB om maar iets te zeggen), dus waar wacht je nog op? Kies voor een groendak dat jouw nachten rustiger maakt, jouw concentratievermogen naar een hoger level tilt, jouw levenskwaliteit verbetert en jou en je gezin gelukkiger maakt dankzij een oase van rust, een zalig binnenklimaat en een stiltegebied in jouw woning.

Geluidsoverlast is niet zonder gevolgen!

"Schade aan de oren kan optreden door een eenmalige blootstelling aan te intense geluiden. Maar ook wie zijn oren vaak en lang aan lawaai blootstelt, loopt heel wat risico op gehoorproblemen.

Gehoorverlies bouwt zich geleidelijk op over verschillende jaren door regelmatige blootstelling aan minder sterke geluidsniveaus. Na herhaalde blootstelling aan intens geluid wordt het gehoorverlies constant. 

Tinnitus of oorsuizen komt vaak voor. Je wordt dag en nacht achtervolgd door geluiden die er eigenlijk niet zijn.
Het constante geluid in je oor kan ervoor zorgen dat je je moeilijk kunt concentreren, slecht slaapt, prikkelbaar bent, je rusteloos voelt, of zelfs angstig of neerslachtig wordt.

Bij hyperacusis of overgevoeligheid voor geluid verliest het gehoor zijn vermogen om harde of indringende geluiden op een natuurlijke manier te dempen. Daardoor worden alledaagse geluiden zoals het verkeer, een stofzuiger en fluitende vogels als storend ervaren."

- Christelijke Mutualiteit

Bovendien kan je heel wat geld verdienen aan jouw dak

Lees het in jouw GRATIS e-book wanneer je dat nog niet deed


Vraag hier jouw gratis adviesgesprek aan!