Groendak onderhoud: Bezige bij

Jij bent een bezige bij!

Jij doet niets liever dan zelf je handen uit de mouwen steken zodat jouw groendak er keer op keer weer prachtig uitziet.

Het enige wat jij nog nodig hebt is af en toe een handige tip zodat jij weer weet wat je moet doen! Gelukkig hebben wij het ideale - gratis - platform waar jij veel handige tips kan krijgen, informatie kan vragen en informatie kan delen. Word daarom zeker lid van onze gezellige Facebookgroep.

This title is used to make sure the visitor keeps reading on

Video Aspect Ratio: 4:1

 

10 jaar

ervaring met groendaken

1.000+

tevreden klanten

1 jaar

aan onderhoud in één pakket

De juiste hoeveelheid

Met ons pakket onderhoud jij een groendak van 50 m² een jaar lang. 

5 kg meststof en 4 kg kalkkorrels geven twee strooibeurten.

Vaarwel onkruid

Onkruid verdwijnt en een bloemenzee verschijnt! Jouw groendak verandert in je persoonlijke oase van biodiversiteit.

Klein maar fijn

Zo'n grote zak kan enorm in de weg staan als jij geen grote garage hebt. Deze handzame verpakkingen zijn ideaal voor wie bescheiden woont.

Geen vervelende geurtjes in huis

Een zak mestkorrels die een tijdje open staat kan behoorlijk beginnen te stinken. De emmertjes sedummeststof die wij aanbieden hebben een goed afsluitbare deksel waardoor jij geen ongemak ervaart.

Geleverd aan jouw voordeur

Het afgelopen jaar hebben we ervaren dat het niet altijd lukt om even naar de winkel te gaan. Daarom leveren wij ons doe-het-zelf pakket gewoon per post. Het pakket verschijnt vanzelf bij jouw voordeur!

groendak onderhoud bloeien

Een groendak om van te genieten!

Met de juiste instructies en de juiste producten weten wij zeker dat het jou gaat lukken om jouw groendak mooi te onderhouden. Zo geniet jij elk jaar opnieuw van de bijtjes en de bloemenpracht op jouw dak.

Luc Vermeir - Zaakvoerder

Groenpalet werd in 1994 opgericht, aanvankelijk als plantenkwekerij. Sinds 1 augustus 2019 is ook mijn dochter mee in de zaak gestapt, sindsdien heten wij Groenpalet bv. Als zaakvoerder ben ik al sinds mijn kindertijd gepassioneerd door planten en in 1988 werd ik lid van de cactussenclub Aylostera. Mijn liefde voor vetplanten (sedums) is steeds blijven groeien. Ik heb ruim 100 sedumsoorten opgekweekt en geobserveerd. Mijn technisch inzicht ontwikkelde ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur elektromechanica. Vandaag wend ik al mijn kennis en ervaring aan om jou de perfecte groendakbeleving te geven...

"Bedankt voor de goede uitleg. Ik zal jullie zeker aanbevelen."

Raf

"Het was een aangename verrassing om het groot aantal soorten vetplantjes en sedums te hebben ontdekt bij Groenpalet. Het vriendelijk onthaal en begeleiding gaven een goed gevoel. Zeker de moeite om vanuit Antwerpen naar Geraardsbergen te rijden!"

Marc

"Zojuist is door DHL een doos bezorgd met daarin netjes verpakt de door mij bestelde plantjes.  Heel snel ook nog dus ! Hartelijk dank!"

Karin

Het handigste doe-het-zelf pakket voor groendakonderhoud!

Vaarwel mos

Kalk ontzuurt de bodem van je groendak, hierdoor zullen mossen langzaam verdwijnen terwijl de groendakbeplanting floreert. Regelmatig kalken is essentieel voor de optimale groei van een mooi dicht plantentapijt.

Weelderige bloei

Om planten gezond te houden hebben ze voedingsstoffen nodig, vandaar dat wij aanraden om een groendak toch voldoende te bemesten. In onze onderhoudskalender vind jij precies wanneer dit moet gebeuren.

Vaarwel distels!

Het lukt niet altijd om onkruid makkelijk met wortel en al uit te trekken, vandaar dat wij vaak een onkruidsteker gebruiken. Dit is een lang smal schepje met botte punt. Zo kan jij onkruid makkelijk verwijderen zonder je dak te beschadigen.

Onkruid weg in een handomdraai

Gelukkig is niet voor al het onkruid een onkruidsteker nodig, voor de meeste kleine plantjes gebruik je het makkelijkst gewoon je vingers. Vandaar dat wij deze super handige klauwhandschoenen in ons doe-het-zelf pakket hebben gestopt! Hiermee graaf jij kleine plantjes eenvoudig uit met je eigen 'vingerschepjes'!

groendak onderhoud
€51,25
€ 44,95

Jouw eigen doe-het-zelf groendakonderhoud pakket!

Elke handige Harry en Henriëtte kan een groendak onderhouden. Bemachtig vandaag nog je eigen pakket zodat jij jaar in jaar uit kunt genieten van een weelderige bloemenpracht op jouw groendak.

"Bedankt voor de uitgevoerde werken. Prima en enthousiast uitgevoerd door twee jonge mannen. Graag blijven we op de hoogte van uw nieuwsbrieven en up-dates in het hoe te verzorgen van ons groendak!"

Mara

"Je collega is inderdaad langs geweest en ons groendak ligt er werkelijk heel mooi bij. Dankzij de droogte geen onkruidje te bespeuren en dankzij jullie onderhoud ziet het er gezond uit."

Lars

"Ik heb deze morgen het karton met de sedumstekjes goed ontvangen. Ik heb ze direct daarna uitgestrooid en het geheel ziet er goed en fris uit.  Bedankt voor de uitstekende en vlugge service !!"

Louise

Zin om de handen uit de mouwen te steken?